Izületvédő kutyáknak

A mozgás a nap fénypontja

Izületvédő kutyáknak

YuMOVE izületvédő kutyáknak termékek zöld kagyló por kivonattal. Az ízületek támogatása mindenkinek fontos. Kutyájának is, ezért fejlesztettük ki YuMOVE termékcsalád tagjait. Prémium minőségű alapanyagokból készült.

Attól függetlenül, hogy séta, munka vagy csak játék, mozgásban lenni a legtöbb kutya számára a nap fénypontja. Éppen ezért az egyik legfontosabb számunkra, hogy minél tovább, játékban vagy csak kényelmes mozgásban tarthassuk őket – és a mi prémium minőségű táplálékkiegészítőink széles választékával tudunk segíteni.

Izületvédő kutyáknak

Ezért van szükség táplálékkiegészítőkre

Mert a kutyák ízületeinek támogatása a feladatunk, ma és holnap is. Akárcsak az embereknél, a kutyák ízületei is merevednek, ahogy öregszenek, vagy ha túl sokat mozognak, azonban a helyes táplálkozással és megfelelően kiválasztott táplálékkiegészítővel, a zöld kagyló kivonat elősegítheti a mobilitást és az ízületek egészségének megőrzését.

Ezért érdemes ezt választani

  • A YuMOVE Dog Izületvédő kutyáknak az Egyesült Királyság első számú táplálékkiegészítője az ízületi problémákra *
  • Klinikailag bizonyított, hogy a YuMOVE Dog 6 héten belül javítja az izületek működését **
  • Egyedül a YuMOVE táplálékkiegészítő tartalmaz ActivEase Zöldkagyló kivonatot
  • Prémium minőség, magas hatóanyag tartalmú összetevőkkel
  • Emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokból készült
  • Porcerősítő kutyáknak
  • Állatorvosok és tenyésztők ajánlásával, zöld kagyló por
  • Garantáltan elégett lesz vele: – “A különbség garanciája” – Használja bizalommal!

ActivEase Zöld Kagyló Kivonat – Izületvédő

Kizárólag a Lintbells termékek tartalmazzák az egyedülálló ActivEase Zöld Kagylót, ami az egyik kulcsfontosságú összetevője a YuMOVE termékcsaládnak, s amely zöldkagylópor a speciálisan kiválasztott új-zélandi kristálytiszta öblökből származik. A különleges tenyésztési feltételek és a sajátos feldolgozási folyamatnak köszönhetően négyszer hatékonyabb a hagyományos változatnál.

YuMOVE Dog izületvédő kutya termékek

6 hét alatt kifejti hatását

YuMOVE termékek. A YuMOVE Dog bizonyítottan kifejti hatását már 6 héten belül, köszönhetően az olyan összetevőknek, mint a nagy hatékonyságú hidegsajtolási eljárással készült zöld kagyló kivonat.

“A KÜLÖNBSÉG GARANCIÁJA!”

Termékcsaládunk széleskörű teszteken tökéletesedett és több ezer állattartó pozitív visszajelzése azt mutattatja, hogy jó úton járunk. Mi annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használni fognak kutyájának, macskájának, hogy garanciát vállalunk értük. – Lássa a különbséget 60 napon belül vagy visszafizetjük a termék árát. Annyit kérünk, hogy hívjon fel minket, hogy átbeszélhessük, mit történt, mielőtt a pénzét visszakérné.

Karen és Dudley írta:

“A 15 éves Norvég Elkhund kutyámnak adom a YuMOVE Dogot december óta és a különbség hihetetlen. Újra ugrál az ágyon, csúszkál a konyha padlón és élvezi a havat az udvaron. A különbség szemmel látható.”