Magunkról

Az egészséges élet, nem csak az emberek előjoga

Mulik Eszter

Marketing vezető

Gulyás Eleonóra

Ügyvezető igazgató

A Pet Factor elhozta a természetes alapú Lintbells táplálékkiegészítőket

Magunkról azt kell tudni, hogy szenvedélyesen szeretjük kedvenceinket. Neveljük, oltalmazzuk őket és gyógyítjuk ha kell. Mi, itt a Natural Pet Factor kft-nél úgy véljük, hogy a boldog, teljes élet, elengedhetetlen kelléke az egészség. Nincs annál felemelőbb, amikor kedvencünk farok csóválva, vagy hangos nyávogással az ajtóban vár minket otthon, hogy újabb játék és kaland vegye kezdetét a szeretett gazdival.

Persze nem mindig rózsás a helyzet. Kellemetlen szőrhullás, fájó végtagok, folyamatos gyomorpanaszok megkeseríthetik kutyánk, macskánk vagy lovunk életét. Mi tudunk segíteni, hogy kedvence visszanyerje régi formáját.

A nevem Gulyás Eleonóra, a cég ügyvezető igazgatója vagyok. Az Egyesült Királyságban éltem, amikor elhelyezkedtem a Lintbells Kft-nél aki a gyártója az általunk forgalmazott termékeknek.

Az első pillanattól úgy éreztem magam náluk, mint aki hazaért. A cég, a kollégák mind-mind szenvedéllyel szeretik kedvenceiket és arra tették fel életüket, hogy mindannyiunknak boldog, vidám kisállata legyen. Termékeiket a legszigorúbb feldolgozási eljárások mellett, a legjobb minőségű alapanyagokból készítik, és a világ számos pontján értékesítik.

A magyar kedvencek is megérdemlik a vidám mozgás örömét, boldogságát

Talán ez a szenvedély is hozzájárult ahhoz, hogy a brit királyságban első számúak ebben a szegmensben, ami azért is csodálatos eredmény, mert a Lintbells 11 éve kezdett hozzá termékeik gyártásához, amit azóta is folyamatosan fejlesztenek. Én egyből éreztem, hogy ezt a termékcsaládot el kell hozni Magyarországra is, hiszen a magyar kedvencek is megérdemlik a legjobbat. Magunkról: társam Mulik Eszter a húgom aki szintén nagyon szereti az állatokat mi sem mutatja jobban, hogy ő is gazdija három pézsma teknősnek és egy nagyon aranyos Yorkshire Terriernek – Szamócának. Eszter a cég szerves része ő a marketing vezetőnk aki tervezi és alakítja az arculatunkat.

Amellett, hogy felépítettük a céget, állatorvosi szakasszisztensi tanfolyamot végeztem Angliában, hogy az így megszerzett tudással még hitelesebben segíthessünk Önöknek. Termékeink minőségében oly annyira megbízunk, hogy garanciát vállalunk rá. A “Különbség Garanciája” részleteit a honlapunkon megtalálja.

Bármilyen kérdése felmerül termékeinkkel kapcsolatban vagy csak szeretne tanácsot kérni használatukról állunk rendelkezésére, nyugodtan hívjon minket a  vagy írjon nekünk az e-mail üzenetet!

HÍVJON BENNÜNKET

Ezen a számon vagyunk elérhetők

Mobiltelefonon egyetlen mozdulattal hívhat minket, érintse meg a gombot!

Itt küldheti el kérdését, üzenetét!


  yumove

  YuMOVE Dog – Díjtalan termékminta

  Hármas porc- és ízületvédő hatás gyenge csontozatú és idősebb kutyák számára.

  Prémium minőségű természetes összetevői három módon fejtik ki hatásukat:

  • növelik a csontok rugalmasságát
  • hosszútávon védik az ízületeket
  • elősegítik a mozgékonyságot

  Ezáltal kedvence ízületeit a régi formába hozza. Órák alatt kifejti a hatását.
  A különbség szinte szemmel látható, újra vidáman mozog, játszik
  és boldogan várja Önt a nap folyamán.

  Díjmentesen és díjtalan szállítással juthat hozzá!

  További részletekért kattintson a gombra!