YuMOVE Boost por – Körömerősítés, Szőr- és bőrápolás kutyáknak – Új csomagolásban YuMOVE Dog – 60/120 db tabletta – ízületekre

YuDIGEST Plus for Dogs – Emésztésre, hasmenésre kutyáknak és cicáknak

5,825Ft41,300Ft

Ha a kutyája hajlamos az emésztési problémákra, tartson otthonában YuDIGEST PLUS-t. A YuDIGEST PLUS egy természetes összetevőket tartalmazó bélrendszert támogató állatgyógyászati készítmény, beleértve egy egyedülálló erőteljes BioActivTM probiotikus és prebiotikus formulát.

 • Kutya hasmenés! Hogyan segít a YuDIGEST Plus for dogs?

  YuDIGEST Plus for Dogs. Gyengéd, természetes és hatékony amely gyors segítséget nyújt a problémás pocakoknak valamint segít a fennálló kihívások kezelésében.

  Helyreállítja a természetes egyensúlyt:

  Három különböző tudományosan kifejlesztett prebiotikum, és 1 milliárd probiotikus baktérium egyedi keveréke egy tasakban, amely támogatja a “jó” baktériumok megtelepedését, és blokkolja a “rossz” baktériumokat az egészséges emésztési egyensúly biztosítása érdekében.

  Megköti a rossz baktériumokat, vírusokat és méreganyagokat:

  A Montmorillonit egy különleges agyag, amely megköti a vírusokat és a méreganyagokat, így biztonságosan áthaladnak a kedvenceink emésztőrendszerén. Kimutatták, hogy akár 20-szor hatékonyabb, mint a többi általánosan használt agyag, például a kaolin.

  Támogatja a bélfalat:

  A treonin egy esszenciális aminosav, amely segít a bélben lévő sejteknek, egy egészséges bélrendszer kialakításában.

  Támogatja az egészséges emésztést:

  Kutya hasmenésre a lenmagliszt természetes rostban és antioxidánsokban gazdag amely az egészséges emésztést támogatja.

  Napi adagolási útmutató:

  YuDIGEST PLUS tökéletesen megfelel kutyáknak és macskáknak egyaránt. Az útmutatás szerint szórja az ételbe naponta, mindaddig ameddig szükséges, vagy ameddig állatorvosa javasolja.

  TOP TIP

  Kutyák számára a YuDIGEST PLUS-t összekeverheti 10-15ml meleg vízzel és az így keletkezett masszát megetetheti kedvencével. Ezt a mixet azonnal adja oda kutyájának, NE TÁROLJA!

 • Kiszerelés

  6 tasak/doboz, 60 tasak/doboz

SKU: N/A Categories: , Tag: