A Te kutyád bemelegít mozgás előtt!

Amikor a szervezetünket terhelés éri, testünkben felgyorsulnak a fizikai és kémiai folyamatok, különböző változások állnak be. Nincs ez másképp bundás kedvencünknél sem, ugyanis a szívműködés és keringés felgyorsul, a légzés szaporább lesz, a hajszálerek kitágulnak. Ha elmarad a bemelegítés, könnyen károsodást szenvedhet az izom és ízület.

https://allatvitaminok.com/yumove-termekcsalad/

Amikor a szervezetünket terhelés éri, testünkben felgyorsulnak a fizikai és kémiai folyamatok, különböző változások állnak be. Nincs ez másképp bundás kedvenceinknél sem, ugyanis a szívműködés és keringés felgyorsul, a légzés szaporább lesz, a hajszálerek kitágulnak. Az izmok, az ínak és az ízületek a terhelés előtt még merevek, így ha elmarad a bemelegítés, könnyen károsodást szenvedhetnek.

A bemelegítés télen még fontosabb szerephez jut, ugyanis hideg időjárás esetén a szervezet nehezebben hangolóik rá a terhelésre. Egy átlagos, hétköznapi életet élő kutyának az izomzata és ízülete is átlagos, amennyiben kevesebbet mozog, gyengébb és merevebb is lehet, mint aktív társaié, amely tovább növelheti a sérülés kockázatát. Összességében az ízületi betegségek kialakulása az idősebb állatoknál gyakoribb, de fiatalabb és nagytestű kutyáknál sem ritka.

A mozgás alapvető eleme a megfelelő izomzat, az ép ízületek és csontok! Ne feledjük, a kor előre haladtával, vagy komolyabb igénybevétel esetén az ízületek merevednek. Helyes táplálkozással és megfelelően kiválasztott táplálék kiegészítővel elősegíthetjük az egészség megőrzését, és így lehetővé tesszük a boldog játékot és ugrándozást.

YuMOVE Dog tabletta: Hármas porc- és ízületvédő hatás gyenge csontozatú és idősebb kutyák számára.

Irány a webshop!