Elő tető a kutyának

Előtető kutyának. Készíttessen Ön is előtetőt teraszára kutyájának, hogy az esős napokon is legyen hová bevackolnia magát kedvencének. Kérjen ajánlatot tőlünk még ma! Teraszfedés is az engedélyezett tevékenységünkhöz tartozik. Érdeklődjön az akciónkról a teraszfedéssel kapcsolatosan. Előtető polikarbonát és üveg borítással is kapható!

Elő tető készítés, beépítés ISO minősítéssel, előtető teraszra, vagy teraszfedés, elő tető a kutyának. Előtető polikarbonát vagy üveg borítással.

Elő tető a kutyának, teraszfedés, terasz elő tető készítése, ami tovább fejleszthető télikertté. Terasztetőt úgy építjük, hogy az zárt szigetelt terasz lehet a végén, ami megtérül. ISO minősítésünk van terasz fedésére is.

Tisztelt leendő megrendelőnk! Azért akarjuk Önt meggyőzni arról, hogy a terasz előtető kutyának hőszigetelten, fényáteresztést biztosítva  készüljön el, mert később télikert is lehet az adott helyen, ahol már a tető készen van, valamint a fényt is átereszti és az a helység ahonnan a teraszra ki lehet menni, világos marad.

Előtető kutyának

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az előtető kutyának készítése is.

Az elő tető a kutyának sok mindent elárul a lakás, a ház tulajdonosáról és arról, mennyire szereti háziállatát, kutyáját.

A kihasználatlan terasza, amit se télen se nyáron nem igazán használható, ezt könnyedén le fedhető előtető polikarbonát vagy üveg borítással, bezárható télikerté.

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt.

Ha esetleg ilyen van Önöknek is, érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb , stílusosabb, szebb előtető a kutyának építtetni.

A cégünk ISO minősítéssel gyárt fedett teraszokat, ahol minden építészeti megoldáshoz, megtalálható az ideális terasztető választás.

Az előtető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb előtetőknél ami bármilyen formájú lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is. Az előtetőről részletesebben >>>>

általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsi beálló elő tetői, előtető kutyának, támasztó lábakkal van alátámasztva.

Kérjen árajánlatot:

  Az Ön adatai:

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Télikert méretek*:

  Szélesség (oldala):
  Hosszúság (eleje):
  Magasság (falnál):

  Kép feltöltése:


  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Színe*:

  Megépítendő oldalak száma*:

  Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, üvegezés típusa)

  * = kötelező adatok melyek az ajánlat készítéséhez elengedhetetlenek

  elo teto a kutyanak
  elő tető a kutyának
  eloteto kutyanak
  előtető kutyának
  eloteto polikarbonat
  előtető polikarbonát