PROBIOTIKUM KUTYÁKNAK

PROBIOTIKUM KUTYÁKNAK

YUDIGEST termékek

    Probiotikum kutyáknak – YuDIGEST termékek. Kedvencének hajlamos a hasfájásra, hasmenésre? A prémium alapanyagokból készített YuDIGEST termékcsalád gyors és hatékony segítséget nyújt a pocak számára!

Ha kedvence hajlamos a hasfájásra és emésztési problémákra, szerencsére a segítség kéznél van. Hasfájásra, szélre vagy laza székletekre, a megfelelő probiotikumok valódi megoldást nyújtanak.

A YuDIGEST termékcsalád segít abban, hogy kutyusaink jól érezzék magukat – nincs többé kutya hasfájás és hasmenés! Gyors segítséget nyújt, amikor szüksége van rá!

PROBIOTIKUM KUTYÁKNAK

A pocak nyugtatás itt kezdődik!

A YuDIGEST helyreállítja és fenntartja az egészséges emésztési folyamatokat. A YuDIGEST PLUS gyors segítség vészhelyzet esetén, mivel támogatja az egészséges emésztés helyreállítását, megszünteti a hasmenést, és növeli a bélben a “jó” baktériumok számát.

Ezért érdemes ezt választani

  • Egy komplex segítség az egészséges emésztésért
  • Kiváló minőség magas szintű aktív összetevőkkel
  • Gondosan kiválasztott összetevők
  • Használata egyszerű
  • Ez az egyetlen táplálékkiegészítő, ami egyedülálló BioActivTM összetevőkkel támogatja az emésztőrendszert, melyek hatása tudományosan bizonyított
  • Állatorvosok és tenyésztők által ajánlott probiotikum kutyáknak
  • Garantáltan elégett lesz vele: – “A különbség garanciája” – Használja bizalommal!

Hogyan segítenek a probiotikumok és prebiotikumok?

A mi BioActivTM probiotikus és prebiotikus táplálékkiegészítőink, segítenek az egészségmegőrző baktériumok természetes populációjának megerősítésében a kedvence emésztőrendszerében. Szembeszállnak a tápanyagokban megtalálható “rossz” baktériumokkal és blokkolják azokat a pontokat ahol a kórokozók próbálnak támadni. A prebiotikumok – különleges típusú szénhidrátok – előnyei, hogy támogatják a “jó” baktériumok megtelepedését.

“A KÜLÖNBSÉG GARANCIÁJA!”

Termékcsaládunk széleskörű teszteken tökéletesedett és több ezer állattartó pozitív visszajelzése azt mutattatja, hogy jó úton járunk. Mi annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használni fognak kutyájának, macskájának, hogy garanciát vállalunk értük. – Lássa a különbséget 60 napon belül vagy visszafizetjük a termék árát. Annyit kérünk, hogy hívjon fel minket, hogy átbeszélhessük, mit történt, mielőtt a pénzét visszakérné.

Jessica Cutler és Cody írta:

“Egy kutya kiállításon találkoztunk a YuDIGEST-tel ahol vettünk néhány tasakot kipróbálásra, és a hatása nagyszerű volt. Nem volt többé zuborgó gyomor és hasmenés, csak megfelelően szilárd széklet. Köszönjük a YuDIGEST PLUS-nak! Most már semmi másra nincs szűkségünk csak egy tasakra, hogy ne kelljen többé a bokorba rohannia.”