Yumove cat kapszula – ízületekre cicáknak YuCALM Dog tabletta 30 – Természetes nyugtató

Yudigest tabletta – Egészséges emésztésre

9,833Ft16,335Ft

A YuDIGEST Dog egy olyan  probiotikus / prebiotikus komplex formula, amely támogatja a kutya emésztőrendszerének természetes egyensúlyát  az érzékeny pocakkal rendelkező kedvencek számára. Ez az egyetlen emésztést segítő táplálékkiegészítő a kutyák számára, amely tartalmazza a probiotikumokat plusz az egyedülálló BioActiv ™ komplexet: három különböző természetes prebiotikum, amelyek blokkolják a rossz baktériumokat és táplálják a jó baktériumokat. Segíteni az érzékeny gyomorral rendelkező kutyáknak nagyon jó érzés nap mint nap.

Törlés
 • A Yudigest 60. Mindennapos támogatás az érzékeny gyomrú kutyáknak:

   

  • támogatja az egészséges emésztést
  • a székletet szilárdan tartja
  • csökkenti a szél képződést

  Feltöltés jó baktériumokkal:

  Több mint 200 millió pro-biotikus Enterococcus Faecium baktérium dolgozik naponta tablettákként, hogy megőrizze kedvence természetes bél baktérium populációját.

  Blokkolja a rossz baktériumokat:

  Magas tisztaságú prebiotikumok az MOS ( mannán-oligoszacharidok), scFOS ( frukto-oligoszacharidok) és a Béta Glükán segítenek a rossz baktériumok blokkolásában, miközben táplálják a jó baktériumokat, amelyek támogatják a kutyák emésztőrendszerét.

  Segíti az egészséges emésztést:

  A probiotikumok és a prebiotikumok bioaktív kombinációja támogatja az egészséges bélrendszer környezetét, hogy segítse kedvence emésztését, hogy kutyája egészséges és aktív maradjon.

 • Kiszerelés

  60 tabletta, 120 tabletta

 • Reviews

  There are no reviews yet.

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SKU: N/A Category: