YuMOVE Boost por – Körömerősítés, Szőr- és bőrápolás kutyáknak – Új csomagolásban

YuMOVE Show Dog – Fényes szőrzetért és a csillogó szemekért

19,685Ft

A YuMOVE Show Dog egy egyedülálló keveréke a tiszta omega-3 és omega-6 zsírsavaknak, kombinálva luteinnel, lecitinnel és természetes E vitaminnal, hogy elősegítse a bőr, a szőr és a szem egészségét. A különbség már 4-6 hét elteltével jól látható.

 • YuMOVE Show Dog – Elősegíti a gyors szőr növekedését:

  Az arany lenmagból kinyert kiváló minőségű esszenciális YuMEGA Show Dog omega-3 párosítva a foszfolipidben gazdag lecitinnel, hogy javítsa a szőrzet állapotát. Már 50%-al több GLA-t tartalmaz mint a standard YuMEGA Dog, hogy serkentse a szőr növekedését.

  Javítja a bőr állapotát és egészségét:

  A csillagvirágból (Borágó) kinyert omega-6 táplálja és feltölti a bőrt. A természetes növényi forrásokból származó E Vitamin pedig segíti a szervezet természetes védekezését.

  Gondoskodik a szem egészségéről:

  A hozzáadott omega-3 DHA és lutein kulcsfontosságú tápanyagok a szem egészségének fenntartásához.

  Természetes táplálás:

  A prémium minőségű hidegen sajtolt arany lenmag és csillagvirág (borágó) olajok csökkentik a szőrhullást, és táplálják a szőrszálakat. Ez az egyedülálló keverék a legtisztább és legjobb felszívódású omega-3 és omega-6 olajokat tartalmazza.

  Napi adagolási útmutató:

  Keverje össze a lent megadott mennyiséget az étellel a rendelkezésre álló mérő eszközzel. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételeben ezért próbálja meg csak a felét adni az első héten az ajánlott adagnak mielőtt odaadja a teljeset.

  A tökéletes kombináció:

  Használja a YuMOVE Show Dog és YuMOVE Boost kombinációt a tökéletes szőrzet eléréséhez.

 • Kiszerelés

  500 ml

Category: