YuMEGA Show Dog – Fényes szőrzetért és a csillogó szemekért YuDIGEST Plus for Dogs – Emésztésre, hasmenésre kutyáknak és cicáknak

YuMOVE Boost por – Körömerősítés, Szőr- és bőrápolás kutyáknak – Új csomagolásban

18,080Ft

A YuMOVE Boost létfontosságú tápanyagokat biztosít a szőr gyors növekedéséhez, hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához és a körmök erősségéhez amikor a kutyának szűksége van egy kis extra segítségre.

 • YuDERM Boost por – Gyorsítja a szőr növekedését:

  A lecitin a foszfolipidek koncentrált forrása, ezen kívül olyan zsírsavakat biztosít a YuMEGA Boost, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges szőr növekedéséhez. A hozzáadott élesztő, a B-vitamin szintén támogatja a szőrzet növekedését és a minőségét.

  Táplálja az egészséges bőrt:

  A cink fontos szerepet játszik a bőr kondíciójának megőrzésében, és a szőr növekedéséhez szükséges esszenciális összetevő. Az A, C és E vitaminok fontos antioxidánsok, amelyek segítenek fenntartani az egészséges bőr állapotát.

  Gondoskodik a dús szőrzetről és az erős körmökről:

  A biotin elengedhetetlen a keratin képződéséhez, valamint a szőr, a bőr és a köröm növekedéséhez. A mannán-oligoszacharidok az egészséges emésztést támogatják, így a kutyája a legjobb szőrnövekedés serkentőt kapja.

  Napi adagolási útmutató:

  Egyszerűen adagoljuk az ételhez a mérőkanál segítségével.

  TUDTA?

  A YuDERM Boost por egy tökéletes kiegészítője a YuDERM Moulting Dog, YuDERM Itchying Dog és YuMEGA Show Dognak, ha a maximumot szeretné nyújtani az egészséges bőr és szőrzet megőrzéséhez.

 • Kiszerelés

  180 mérőkanál/doboz