YuDERM Itchying Dog 250 ml – Szőr- és bőr ápolás allergiás kutyáknak YuMOVE Dog – 120 db tabletta – ízületekre

- 12 %

YuMOVE Dog – 60 db tabletta – ízületekre

11,659Ft 10,212Ft

A YuMOVE Dog prémium minőségű természetes összetevői három módon fejtik ki hatásukat:

 

 • növelik a csontok rugalmasságát,
 • hosszútávon védik az ízületeket, és
 • elősegítik a mozgékonyságot.
 • YuMOVE Dog – 60 db tabletta – Segítség a kötött ízületeken:

  YuMOVE Dog – 60 db tabletta porcerősítő kutyáknak. Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vízű Új-Zélandról származik, amely magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, így rugalmasabbá teszi az ízületeket. A minőségi alapanyag és a különleges feldolgozás biztosítja a különbséget – a mi zöldkagyló kivonatunk 4x több omega-3-at tartalmaz mint a hagyományos verzió.

  Az ízületek szerkezetének támogatása:

  A magas minőségű glükózamin biztosítja a porc legfontosabb építőköveit – a megfelelő szilárdságú kötőszövetet, amely védi az ízületeket. A természetes kondroitin, amely megtalálható a VitaEase Zöld Kagyló kivonatban hosszabb időn keresztül képes fenntartani az egészséges porcok és ízületek állapotát. A zöld kagyló por és mangán elősegíti a kollagénképződést a porcokban, az inak és az ínszalagok között.

  Mozgékonyságot fokozó hatás:

  A YuMOVE Dog porcerősítő kutyáknak egyedülálló formulája a hialuronsavnak köszönhetően, bizonyítottan 2 órán belül képes eljutni az ízületekhez, segítve a porcok kenését, és lelassítani további kopást. A C és E vitaminok olyan antioxidánsok, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, és hozzájárulnak a mobilitás fenntartásához.

  A YuMOVE Dog bizonyítottan kifejti hatását már 6 héten belül, köszönhetően az olyan összetevőknek mint a nagy hatékonyságú hidegsajtolási eljárással készült zöld kagyló kivonat.

  Adagolási útmutató:

  A tabletták adhatók jutalomfalatként vagy egyszerűen keverje bele a kutya ételébe. A napi adag kétszeresét ajánljuk az első 4-6 hétben.

 • Kiszerelés

  60 tabletta, 120 tabletta

Category: