YuDERM Itchying Dog 250 ml – Szőr- és bőr ápolás allergiás kutyáknak YuDERM Itchying Dog 500 ml – Szőr- és bőrápolás kutyáknak

YuMOVE Dog – 60/120 db tabletta – ízületekre

11,800Ft39,750Ft

Újzélandi Zöldkagyló kutyáknak: porc- és ízületvédő gyenge csontozatú és idősebb kutyák számára.

 • Zöldkagyló kutyáknak

  Bár a kutyák nem szólnak, ha fáj valamijük, néhány egyszerű dolog megfigyelése azonban igen sokat elárulhat az ízületeik állapotáról:

  • csökkent aktivitás, nem szívesen sétál/fut/lépcsőzik vagy ugrál
  • lemarad a sétákon, fáradékony, többször megpihen
  • sántíkál, merev mozgása
  • felsír ha hozzáérünk
  • nyalogatja a végtagjait

  Az újzélandi zöldkagyló kivonat hozzájárul az ízületek megfelelő működéséhez, segít a sérülések kezelésében, illetve az ízületek regenerálódásában. A zöldkagyló kutyának nagy segítség, ha ízületi gyulladást tapasztalunk, vagy védeni szertnénk a porcokat. Az inycsiklandó sertéjmáj ízesítésű tabletta akár juifalatként is adható.

  Zöldkagyló kutyáknak  – Segítség a kötött ízületeken:

  YuMOVE Dog – 60 db tabletta porcerősítő kutyáknak. Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vízű Új-Zélandról származik, amely magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, így rugalmasabbá teszi az ízületeket. A minőségi alapanyag és a különleges feldolgozás biztosítja a különbséget – a mi zöldkagyló kivonatunk 4x több omega-3-at tartalmaz mint a hagyományos verzió.

  Az ízületek szerkezetének támogatása:

  A magas minőségű glükózamin biztosítja a porc legfontosabb építőköveit – a megfelelő szilárdságú kötőszövetet, amely védi az ízületeket. A természetes kondroitin, amely megtalálható a VitaEase Zöld Kagyló kivonatban hosszabb időn keresztül képes fenntartani az egészséges porcok és ízületek állapotát. A zöld kagyló por és mangán elősegíti a kollagénképződést a porcokban, az inak és az ínszalagok között.

  Mozgékonyságot fokozó hatás:

  A YuMOVE Dog porcerősítő kutyáknak egyedülálló formulája a hialuronsavnak köszönhetően, bizonyítottan 2 órán belül képes eljutni az ízületekhez, segítve a porcok kenését, és lelassítani további kopást. A C és E vitaminok olyan antioxidánsok, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, és hozzájárulnak a mobilitás fenntartásához.

  A YuMOVE Dog bizonyítottan kifejti hatását már 6 héten belül, köszönhetően az olyan összetevőknek mint a nagy hatékonyságú hidegsajtolási eljárással készült zöld kagyló kivonat.

   

  Adagolási útmutató:

  A tabletták adhatók jutalomfalatként vagy egyszerűen keverje bele a kutya ételébe. A napi adag kétszeresét ajánljuk az első 4-6 hétben.

 • Kiszerelés

  60 tabletta, 120 tabletta, 300 tabletta

SKU: N/A Category: