Terasz beépítés a kutyának

Terasz beépítés a kutyának, kutya terasz

Kutya terasz. A terasz beépítés a kutyának célszerű lépés, hiszen egész évben hasznos teret nyer vele kedvence. A már meglevő, de javarészt kihasználatlan erkély vagy terasz teljesen zárt, üvegezett profilokkal történő teraszbeépítés a jótékony egészségügyi hatásokon túl energia-megtakarítási szempontok miatt is előnyös döntés lehet, mindamellett, hogy a beépítéssel ingatlanunk alapterületét pár jól hasznosítható négyzetméterrel megnövelhetjük, így kutyánk télen sem fázik odakint a kertben.

Teraszbeépítés, terasz lezárás, hőszigetelt terasz

Egy pár jól hőszigetelő-, akár háromrétegű-, esetleg még UV védelemmel is ellátott biztonsági üvegű nyílászáró beépítésével jelentős pénzösszeget spórolhat meg nem csak hosszútávon, hanem akár már egyetlen fűtésszezon alatt is (a beépített felület méretétől függően). A beépített terasz jól zárható, így akár védelmet is jelent háziállatának.

Terasz beépítésével a lakása hőérzete is jobb

A terasz beépítés a kutyának védi az időjárás közvetlen ártalmaival-, viszontagságaival szemben, mi által otthona hőeloszlása sokkal egyenletesebbé válik, a napos órák erőteljesebben fejtik ki melegítő hatásukat a megnövelt üvegfelületeken keresztül, ugyanakkor a megfelelő hőszigeteléssel csökken a lakásban a hőhidak száma.

A kutya terasz kellemes velejárója lehet továbbá, hogy a nagyméretű nyílászárókon át érkező többletnapfény pedig növeli kutyája és környezete hangulatát, fizikai aktivitását, szellemi frissességét, továbbá gondozott szobanövényeire is jótékony hatással lehet.

A beépített terasz csökkenti a hőingadozást a lakásban

A szakszerű hőszigetelés mellett természetesen a megfelelő szellőzés biztosítására sem árt gondolni, így amennyiben a beépített szerkezet engedi, a lehető legtöbb-, egy vagy több szárnyú toló-bukó, harmonika nyílászáró alkalmazását ajánljuk, melyek bizony igen hasznosak tudnak lenni a melegebb napokon és éjszakákon, valamint esztétikai szempontból is kellemes látványt nyújtanak mind zárt, mind nyitott állapotukban. Terasz hőszigetelt üvegezése, íves terasz beépítése, hőszigetelt nyílászárókkal.

Terasz beépítés a kutyának árnyékolással és UV védelemmel

A nyílászáróinkban használt Solar üvegek pedig részleges árnyékolást és UV védelmet jelentenek a tűző nappal szemben és könnyen tisztán tarthatók, így energiatakarékos házhoz is nyugodt szívvel ajánljuk, valamint kérésre nyílászáróit redőnnyel, rolóval, napellenzővel, szúnyoghálóval is ellátjuk. Erre érdemes már a tervezés során gondolni, mert télikert építő rendszereink sok hasznos részletre adnak megoldást.

Kérjen árajánlatot:

Az Ön adatai:

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Télikert méretek*:

Szélesség (oldala):
Hosszúság (eleje):
Magasság (falnál):

Kép feltöltése:


Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

Színe*:

Megépítendő oldalak száma*:

Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, üvegezés típusa)

* = kötelező adatok melyek az ajánlat készítéséhez elengedhetetlenek

kutya terasz
kutya terasz
terasz beepites a kutyanak
terasz beépítés a kutyának
teraszbeepites
teraszbeépítés