YuDERM Itchying Dog 500 ml – Szőr- és bőrápolás kutyáknak Yumove cat kapszula – ízületekre cicáknak

- 12 %

szorhullasra macskaknal

Yumega cat – Szőr- és bőrápolás cicáknak

8,831Ft

Esszenciális Omega olajok az egészséges bőrért és szőrért cicák számára

Táplálja a száraz bőrt

Csökkenti a túlzott vedlést

Egészséges bőr és szőrzet

Kiszerelés: 50ml

Elfogyott

Email when stock available

 • YuMEGA Cat

  A YuMEGA Cat tartalmaz kiváló minőségű természetes esszenciális Omega 3 és 6 olajokat valamint E Vitamint. Speciálisan   macskáknak  kifejlesztett termék az egészséges bőrért és szőrért, amely hatása 4-6 héten belül látható.

  A mai modern táplálkozás miatt néhány cica nem jut elegendő Omega 3 és 6 olajhoz. Ennek hiánya vezethet a száraz bőr kialakulásához. a fakó szőrzethez és a túlzott vedléshez ami kényelmetlen szőrgombócokat eredményez. Azonban csak néhány csepp az ízletes YuMEGA Cat formulából segít az egészséges bőr és szőr támogatásában, hogy macskája mindig csúcs formában legyen.

  Táplálja a száraz pikkelyes bőrt

  A Ligetszépe növényből speciálisan kiválasztott Omega 6 táplálja macskájának bőrét, javítja a bőr állapotát és serkenti a szőr növekedését. Hozzáadott természetes növényi forrásokból kinyert E vitamin felszabadítja a szabad gyököket, és támogatja a bőr védelmét.

  Segít csökkenteni a túlzott vedlést

  A kiváló minőségű Omega 3-at, friss lazacolajból nyerjük, amely segíti és javítja a szőr állapotát és csökkenti a túlzott vedlést. A lazacolaj egészen a norvég fjordoktól érkezik, ahol az olaj 1 órán belül feldolgozásra kerül. Ezért lesz ez a legfrissebb, legmagasabb minőségű halolaj a macskatulajdonosok számára.

  Támogatja az egészséges bőrt és szőrt

  Az Omega 3 és 6 olajok kiegyensúlyozott keveréke – amelyet a ligetszépe növényből, a napraforgóból és friss norvég lazacból nyerünk – segít a bőr és a szőr egészségének javításában.

 • Reviews

  There are no reviews yet.

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Category: