YuDIGEST Plus for Dogs – Emésztésre, hasmenésre kutyáknak és cicáknak YuMOVE Dog – 60/120 db tabletta – ízületekre

- 12 %

YuDERM Itchying Dog 250 ml – Szőr- és bőr ápolás allergiás kutyáknak

11,716Ft

A YuDERM Itching Dog egy prémium minőségű táplálékkiegészítő, amely háromféle módon segít: csillapítja a viszketést, segíti az egészséges bőr kialakulását, nyugalmat biztosít a legérzékenyebb kutyáknak is. Mindezek mellett, mint minden YuDERM és YuMEGA termék a YuDEM Itchying Dog is biztosítja a megfelelő tápanyagokat, hogy segítsen megőrizni a gyönyörű egészséges szőrzetet.

Elfogyott

Email when stock available

 • Hogyan segít a YuDERM Itchying Dog 250 ml?

  Új, könnyebben adagolható pumpás kiszerelés!

  YuDERM Itchying Dog 250 ml. Azok a kutyák akiknek a bőre érzékeny, azok nagyobb valószínűséggel lesznek allergiásak a pollenre, füvekre, bolhára valamint a poratkára. Ezek az allergén tényezők mikor kapcsolatba kerülnek kutya bőrével az begyulladhat, amely viszketéshez, vakaródzáshoz valamint saját maguk rágcsálásához vezet. Ha ezt nem kezeljük időben akkor bőrelváltozást, gyulladást és a szőrzet kihullását okozza, amely nagyon kellemetlen a kutyák számára.

  Nyugtatja a viszketést:

  A Borágóból(csillagvirág) kinyert Omega 6 (GLA) valamint a norvég lazacolajból kinyert Omega 3 (EPA) együtt segítenek csillapítani a kényszeres viszketést. A YuMEGA Itchy Dog  most 70%-kal erősebb mint bármikor ezelőtt.

  Javítja a szőrzet állapotát:

  A len magból kinyert jó minőségű és létfontosságú Omega 3 olaj javítja a szőrzet állapotát. Az egészséges szőr a kutyának az első védelmi vonala a viszketést kiváltó pollen és fű ellen.

  Hozzájárul a természetes védekezéshez:

  A hozzáadott természetes E-Vitamin és Omega 6(LA) támogatja a bőr természetes védekező képességét a viszketést okozó allergénekkel szemben.

  Adagolási útmutató:

  Keverje össze a lenti adagolásnak megfelelően – használva a mérő eszközt – az étellel.
  Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.

  Első alkalommal használja?

  Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételben, az első héten csak a felét adja az ajánlott adagnak, majd folyamatosan emelje az előírt mennyiségre.

  TOP TIP

  Sétálás után törölje át a kutyáját egy nyirkos törölközővel mielőtt belép a házba. Ha a kutyája érzékeny a pollenre, ezzel le tudja törölni a szőréről és a mancsáról a viszketést okozó allergéneket, így pollen mentesen tartva a házát.

 • Kiszerelés

  250 ml, 500 ml

Category: