YuMEGA Show Dog – Fényes szőrzetért és a csillogó szemekért

YuDERM Moulting Dog – Szőr- és Bőrápolás kutyáknak

9,088Ft14,655Ft

A YuDERM Moulting Dog egy kiváló minőségű bőrre és szőrre kifejlesztett táplálékkiegészítő, természetes esszenciális omega 3 és omega 6 olajokkal. Ez a bevizsgált formula csökkenti a szőr hullás mértékét, táplálja a száraz bőrt és javítja a szőrzet állapotát – a különbség már 3 – 6 héten belül látható.

Törlés
 • Hogyan segít a YuDERM Moulting Dog?

  Új, könnyebben adagolható pumpás kiszerelés!

  YuDERM Moulting Dog az egészséges bőr és szőr megőrzése érdekében a kutyáknak szükségük van omega 3 és omega 6 olajokra. Ha kutyáját megfelelő étrenden tartja akkor is szüksége van olyan táplálékkiegészítőre, amely olajok speciális kombinációjával fenntartja az egészséges bőr és szőrzet állapotát.

  Csökkenti a túlzott vedlést:

  A csillagvirágból(Borágo) kinyert Omega 6 GLA táplálja a szőrtüszőket, támogatja a bőr feltöltési ciklusát, valamint csökkenti a túlzott szőrhullást.

  Táplálja és nyugtatja a bőrt:

  A csillagvirágból (Borágó) kinyert Omega 6 táplálja és feltölti a bőrt. A linolsav segít megőrizni a bőr természetes nedvesség tartalmát. A növényi forrásokból származó antioxidáns, és az E Vitamin pedig segít a bőr egészségének a megőrzésében.

  Természetes táplálás:

  A len magból kinyert magas minőségű és létfontosságú omega 3 olaj segít javítani a szőrzet állapotán. Az egészséges szőr a kutyának az első védelmi vonala a viszketést kiváltó pollen és fű ellen.

  Adagolási útmutató:

  Keverje össze a lenti adagolásnak megfelelően – használva a mérő eszközt – az étellel. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.

  Első alkalommal használja?

  Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételben, ezért próbálja meg az első héten csak a felét adni az ajánlott adagnak majd folyamatosan emelje az előírt mennyiségre.

 • Kiszerelés

  250 ml, 500 ml

SKU: N/A Category: